UA-92195798-1

gallery/attachments-Logo-logo-2.0

 Welkom op de website van Wolletjes

In de winkel

Medio 2013 heb ik besloten om mijn droom waar te maken en van mijn hobby mijn werk te maken. Al sinds ik een klein meisje was handwerk ik graag, breien, haken en borduren het maakt mij niet uit. Lekker creatief bezig zijn. Mijn moeder en oma Jans waren daarbij mijn grote voorbeelden.

Ik besloot op zoek te gaan naar een leuk pand en dat vond ik in Nistelrode, Weijen 16, daar besloot ik mijn droom werkelijkheid te laten worden. Ik heb mijzelf ondergedompeld in de wereld van de wol leveranciers. Phildar, Katia, Scheepjeswol, Adriafill, Fonty, Lang Yarns en nog veel meer. Uiteindelijk heb ik besloten om met deze merken in zee te gaan.

Natuurlijk blijven wij op de hoogte van alle mooie nieuwe trends door het vaak en veelvuldig bezoeken van beurzen en zodra wij weer iets moois hebben ontdekt proberen wij dit in onze collectie te integreren.

Ook op andere gebieden zoals borduren, naaien, weven en knopen zijn wij bezig een mooie collectie op te bouwen. Wij hebben de boorduurgarens van DMC, fournituren van Brouwer, naaigarens van Guetermann en ritsen van Opti.  Tevens voeren wij een kleine maar fijne collectie knopen, lint en biasband.

Bent u op zoek naar mooie wol of katoen voor een mooi vest of trui kom langs in onze winkel in Nistelrode, de grote collectie boeken staat voor u klaar waar u onder het genot van een kopje koffie een mooi patroon kunt uitzoeken met de bijbehorende wol.

Ook voor de liefhebbers van haken en Amigurumi hebben wij een uitgebreide collectie katoen beschikbaar van Phildar, Coton 3 en 4, Capri van Katia, Larra en de Cotton 8 van Scheepjeswol. Natuurlijk hebben wij ook de benodigde vulling en oogjes en neuzen op voorraad.

Kortom te veel om op te noemen en kunt u wat u nodig hebt niet vinden dan kunnen wij altijd samen kijken of het voor u te bestellen is of welke alternatieven ik u kan bieden. Ik adviseer u graag bij u persoonlijke keuzes en vindt het iedere dag een uitdaging om samen met u een mooi patroon te ontdekken en te maken.

Naast de winkel en alles wat daarbij hoort organiseer ik ook regelmatig workshops. Onder het kopje workshops kunt u hiervoor de informatie vinden. Staat de workshop die u wilt er niet bij dan kan er altijd een persoonlijke workshop gepland worden waarbij alles naar u persoonlijke wensen wordt aangepast. Er zijn ook mogelijkheden voor workshop inclusief een hapje en een drankje of een workshop op locatie. Als u hierover meer informatie wilt stuur dan een mail naar info@wolletjes.nl of kom langs in mijn winkel in Nistelrode. Wij zijn dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 uur tot 17:00. 

Bent u op zoek naar een leuke breigroep dan raad ik u aan om eens een bezoekje te brengen aan ons breicafe. Iedere woensdagochtend van 10 tot 12 en s ’middags van 2 tot 4 uur. Op dit moment is onze ochtendgroep helemaal vol maar in de middaggroep is nog ruimte zat. Er zijn verder geen kosten aan verbonden en onder het genot van een kopje koffie of thee zijn we lekker creatief bezig.

Ik hoop u snel te zien………………………………..Natuurlijk bij Wolletjes

Carla Cooijmans

Delen via sociale media